PM-International

Be your own boss2_EN

Jeg er teampartner i selskapet. Slik beskriver dem seg selv på nettet.

Selskapet

PM-International AG er et av Europas største direktesalgselskap innen helse, velvære og skjønnhet. Vi utvikler og selger høykvalitative næringstilskudds og hudpleieprodukter .

Selskapet ble grunnlagt i 1993 av Rolf Sorg, som den dag i dag sitter ved roret i PM-International. Vi selger næringstilskuddsprodukter fra FitLineserien og hudpleie fra BeautyLineserien til over 35 land, verden over, og har bl.a. blitt valgt til et TOP100-selskap 11 ganger på rad. Du finner våre salgskontorer i 28 land, både i og utenfor Europa.

Vi beskjeftiger mer enn 400 medarbeidere, derav jobber ca 170 medarbeidere i selskapets sentrale kontor i den sørtyske byen Speyer. I tillegg jobber en mengde uavhengige distributører med våre produkter verden over.

Selskapet er finansielt uavhengig med en egenkapital som ligger langt over gjennomsnittet. Årsomsetningen i PM-International ligger på ca 200 millioner US-Dollar.

PM-International er et ikke børsnotert, økonomisk uavhengig familieselskap med solid finansiell tyngde. Vår egenkapital er omtrent dobbelt så høy som gjennomsnittet blant tyske mellomstore bedrifter. Elleve ganger på rad har vi blir valgt til et Top100- selskap blant tyske mellomstore bedrifter. Årsomsetningen ligger på ca 307 millioner €. Selskapets hovedkontor ligger i Luxembourg.

Produktene våre fås ikke gjennom vanlig handel, men kun via internett, eller gjennom våre Forretningspartnere

Vil du bli teampartner hos PM-International, eller bare handle med rabatt.

Du kan melde deg inn om du ønsker. Trykk her

Link til startsiden  Trykk her

hits