1 Comment

 1. Reidar Ladehaug
  27. mars 2020 @ 23:03

  Dere promoterer med mange velformulerte og salgsfremmende setninger. Bruker lettsvelgende agn. Men for rimelig oppegående folk, som jeg – i all beskjedenhet – mener er en gruppe jeg tilhører, så er dette ikke nok. Dere snakker om ‘kaldpresset’, ‘økologisk’, ‘ ‘konsentrert’, ‘giftfri’ etc. Vel og bra, og dette vet jeg alt om. Er 67 år, utdannet siv.ing., kjemi fra NTH (nå NTNU), bare nevner det….
  Jeg ønsker å vite! Jeg vil vite hva som er så eksepsjonelt unikt med RAIN sammenlignet med andre helsefremmede produkter. Hvilke biokjemiske prosesser og mekanismer de aktive komponentene i RAIN har/gjør i kroppens celler, og som gjør de så unike.
  OK, jeg går kanskje litt utover det dere vanligvis får av spørsmål. Men det er fordi jeg er genuint interessert i dette. En bekjent har brukt RAIN og skryter det opp i skyene.

  Det er en jungel der ute. Av produsenter/distributører av kosttilskudd som inneholder marine fettsyrer (DHA og EPA) , med intakte antioksidanter (som div. vitaminer, polyfenoler m. fl.) og alt. Så hva skal en legmann tro på? Hva er det som gjør at jeg eventuelt skal begynne med RAIN igjen? For jeg prøvde det faktisk en måneds tid, uten at jeg merket noen helt store effekter. (fordi jeg er sunn, veltrent og frisk?)……
  ……..
  Takk for respons, kanhende jeg begynner med RAIN igjen?

  PS. Holder for tiden på med en liten ‘avhandling’ om fettsyrebalansen i kroppen og helseeffekten av dette. Bare nevner dette også……..

  Mvh
  Reidar Ladehaug

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer